Welkom op De Meertuin (Slootdorp)

Dat is even schrikken... U wilt naar de website van De Meertuin, en u komt terecht op de website van De Regenboog! Maar dat klopt hoor... de website van De Meertuin is nog in ontwikkeling, en dus gebruiken we tijdelijk de website van De Regenboog voor onze informatie... Kijk gerust verder!

 

Samenwerkingsschool De Meertuin is gevestigd in Slootdorp, een rustig dorpje in de Wieringermeer. Wij zijn een zgn. algemeen bijzondere basisschool, op 1.8.2014 ontstaan uit de fusie van ABBS De Regenboog en PCB De Zaaier. De verzuiling voorbij, en daar zijn we trots op. 'Samenleven en samenwerken' zit ons in het bloed...

Slootdorp is een deelgemeente van de nieuwe gemeente Hollands Kroon. De Meertuin is een gezellige dorpsschool aan de groene rand van het dorp, waar met hart en hoofd wordt gewerkt aan goed onderwijs in de brede zin van het woord. In 2017 hopen we een gloednieuw, eigentijds gebouw te betrekken op het sportcomplex De Belboei.

Kijk gerust rond op onze website! Maar het is natuurlijk nóg leuker als u eens langskomt en met eigen ogen kunt aanschouwen hoe wij hier werken! Maak gauw een afspraak. Onze contactgegevens vindt u onder het tabje 'Contact'.

Let op: ons e-mailadres is school@demeertuin.nl

Volg ons op Facebook www.facebook.com/DeMeertuin

 

Tot ziens op onze school!


Hartelijke groet,

Namens het voltallige team
van samenwerkingsschool De Meertuin,

 

Gea van der Meer en Rik Jacobs,
schoolleiding

 

N.B. Dit is eigenlijk de oude website van ABBS De Regenboog. We komen zo spoedig mogelijk in de lucht met onze eigen website op www.demeertuin.nl!

Laatste nieuws

Foto
foto's eerste schooljaar De Meertuin
Onder het kopje foto's kunt u een aantal foto's vinden van verschillende activiteiten van het eerste schooljaar van De Meertuin
Foto
nieuwe foto's
Er zijn nieuwe foto's te bewonderen o.a. onthulling van het bord van De Meertuin, van de sportdag in Wieringerwerf voor alle groep 5 leerlingen, opening van de kinderboekenweek.